1. Pitajte nas!


 2. Pošalji email
 • TERAPIJA KONJIMA

  Namijenjena djeci, mladima i ostalima sa posebnim potrebama. Izvodi se u manježu 40x30 uz stručni nadzor, vodiča konja te 1 ili 2 osobe kao pratnja, ovisno o potrebama korisnika/ce. Roditelji cijelu terapiju koja se odvija nekoliko metara od njih, mogu promatrati sjedeći na ugodnoj terasi i prateći njezino odvijanje. Prijavljujući se za terapijsko jahanje, obavezno je donijeti povijest bolesti te ponajprije, konzultirati se sa liječnikom. Molimo Vas da nam se prvo najavite.

 • Škola jahanja

  Za sve koji žele naučiti jahati, od vrlo mladih do malo starijih. Jahanje ne poznaje dobne granice. U školi se uči: hod, kas, galop. Škola traje 20 sati, bez obzira bili veći ili malo manji “talent“.
  Nema švercanja. Prije škole sami pripremate svoga konja (računajte na to pa uvijek dođite ranije), poslije jahanja ga također timarite* i spremate u box ili na ispust. Konj nije automobil. Konji se vole maziti, četkati i čistiti. Na taj način sa njima uspostavljate dublji i prisniji kontakt koji će uvelike pomoći vašem odnosu sa bićem na kojem sjedite i učite.

 • Rekreativno jahanje/Terensko jahanje

  Rekreativno jahanje možete prakticirati u manježu ili na terenima. U manježu sami ili uz pomoć trenera/ice, a terensko jahanje uvijek uz pratnju jednoga od Falinih provjerenih jahača ili trenera. Prije i poslije jahanja konja pregledavate i timarite, družite se sa njime, te odvodite na predviđeno mjesto. Staze terena su zemljane, dugačke i duboko u Sljemenu, prepune predivnih šumovitih krajolika i potoka koji slijede Vas i kopita pod vama. Prepustite se biću koje vas nosi i uživajte u svim osjetilima.

 • Edukacije i školu jahanja za volontere

  Vjernim volonterima nudimo edukacije u smislu njegovanja, ishrane i pristupa konjima. Onima koji pokažu iskreno veselje i zanimanje, koji nam se pridruže i ostanu, njima nudimo školu jahanja i napredne edukacije. Kamo će vas to odvesti? U svijet koji ne nestaje kada zatvorite oči…

 • Ostalo:

  1. seminare
  2. radionice
  3. divno, prirodno okruženje
  4. puno dobrog društva na dvije ili 4 noge


 • *Timariti - Uzdržavati (redovito) i čistiti konje, a ponekad se misli na njegovanje konja; brinuti se o konjima.