1. Pitajte nas!


  2. Pošalji email

Slike - naši prijatelji, naša najveća ljubav i snaga


Asti

Kvartovski "lola". Od 2012.g. u FALI, uveseljava i nas i susjede, čita kvartovske novine i zavija! Prepoznatljiv je po prednjoj, lijevoj krivoj nogici. Širi dobre vibracije i čuva FALU! Čuvajte ga sa nama jer je on ipak "lola"!

Thora

Od 2014.g. u FALI. Divna, mlada dama... trepće okicama i smije se. Voli mlade i djecu, voli ljude, voli biti maza. Kada vam da capu, nemojte je ljubiti jer svakodnevno prošeta po svim potocima u okolici, ali pomazite je i dobiti ćete najiskreniji osmijeh na svijetu!

Miško

Sitan ali dinamitan, pastuhić sa bujnom grivom i maštom. Naša maskota, naša ljubav, naš slatki mini shetland pony! Ujahan, dobar, manje dobar kada su kobilice u blizini! Obožava yogu!

Rambo

1,2, 3... kidaj na bilo koju stranu! Prelijepi haflinger, pomalo "bleso"... Ime mu je Rambo zar nije očito da nije baš "kavalir", osim prema curama svoje vrste? Predobar i prelijep slatkiš, divnog izgleda i maznog karaktera izražene osobnosti... provjerite!

Lasta

Divna, divna, najstarija, nesuđena "kobasičica" Lasta... Već su je otpisali, prodavali po kilaži, a nama je uljepšala i uljepšava svaki trenutak proveden u štali! No da se razumijemo... dama, ta dama je balerina, plesačica, majstorica osjećaja... naša maza!

Matilda

Ah... Matilda- Didi... mlada, razuzdana, preslatka, mazna, predivne neobične boje! Maza, voli trikove, voli nježno, voli polako, voli... ona je frajerica koja glumi frajericu. Divna, nesebična, neobična, potpuno dobra!

Pupa

Zimska vranica sa najljepšom zvijezdom na čelu, provjereno! Temperamentna i živahna, bonbon za napredne! Lakmus za ljude... čita vas kao knjigu! Ali kad zatrepće okicama i savije svoju divnu, toplu glavu oko vas.. tada ste njezini i naši!

Amber

Naša curka... Ponekad izgleda umorno i raščupano, ima alergije na sve i svašta, ali kad se ta nasmije ili kad skače preko preponica... Tada kreće veselje! Poslušna, draga, ponekad prgava ali samo dok vas ne upozna, do tada vas tjera repom po nosu. Ima dušu bebe, a ponašanje neke stare tete... Ima samo 14.g.

Dino

Naša najnovija ljubav, naš mali „konjopas“ ! Spašen, priču znate... Svakim nas danom obasipa ljubavlju, zahvalnošću, prijateljstvom. Uči biti voljen... hmmm... ili mi to učimo od njega?! Tko zna... ali, promijenio nam je živote.

Jackie & Tequila

Ah što reći... njih dvoje su brat i seka, pronađeni kod lokalnog dućana, netko ih je ostavio kada su bili bebe, mačiće od jedva 2. mj. Toliko smo ih silno željeli proslijediti dalje da su sretni i zadovoljni, međusobno se sišući, ostali kod nas. Oni su naši mali klaunovi koji jednako vole i ljude i konje!

Siba

E, ta vam je mustra. Točno zna što želi, kada želi i kako želi. Stara je 2.g. udomljena od lokalnog veterinara, nađena negdje, opet, kao beba. Obožava djecu, ne bi vjerovali, uživa kada je naganjaju po dvorištu i igra se sa njima. Pomalo je samozatajna pa svaki dan nestane na par sati, ali kad čuje lupkanje zdjelica za hranu, nacrta se brzinom munje.

Žorž

E, taj vam je skroz blesav. Ili je ljut, ili je maza, ili je samo jedan obični Jarac, tvdoglav ko mazga. Divan je u svakom pogledu, iako ne u svakom trenutku. Silno nas zabavlja sa forama koje ponekad mogu izgledati kao harakiri ili zvuče poput automobila u leru. Hm... Provjerite!